De werkwijze van een fotoshoot

Werkwijze van de beloved fotoshoot

Wat leuk dat je mij gevonden hebt, dit ben ik.. ik ben gek op fotografie, ik hou van de natuur en daarom fotografeer ik alleen bij natuurlijk daglicht. Ik hou van mensen, ontmoet graag nieuwe gezichten en het allerliefst leg ik dit vast speciaal voor jou. Mijn voorkeur gaat uit naar een frisse life style fotografie, daarbij is fotografie spontaan, tijdens het bekijken van het eind resultaat lijkt het alsof je het moment opnieuw beleefd. Het licht, de zon, het hoge gras, de lucht, de kleuren van buiten, de vrijheid…dat is wat een fotoshoot door belovedfotograaf onvergetelijk maakt. Het is ontspannen, het is leuk, het is een waanzinnige herinnering waar jij en je lief, jij en je gezin nog lang van zal genieten. Van maart tot en met oktober fotografeer ik buiten bij natuurlijk licht. Foto shoots worden bij voorkeur op zaterdag en/of zondag ingepland.

Een sessie duurt ongeveer 60 minuten, daarbij worden ongeveer 70 opnames gemaakt. Van deze 70 digitale foto’s zal ik de 10 tot 12 meest sprekende uitzoeken. De foto’s worden nadien bewerkt in verschillende variaties, deze ontvangt u later digitaal zodat u met deze afbeeldingen zelf kunt beslissen voor welke doeleinde deze worden gebruikt.

Beloved-shoot staat voor

  • Liefde voor het vak
  • voor mensen
  • genieten van het moment
  • Be-YOU- tiful voel je mooi