Opa en Oma fotoshoot

Hello kleine BEEBIE… wat een rijkdom om als fotograaf dit te mogen vastleggen. De ouders van Sil, zijn een paar maanden geleden bij mij geweest voor een bolle-buik-shoot. Toen ze wederom contact opname om nu vol trots hun prachtige BEEBIE te laten vastleggen, maakte mijn hart een sprongetje. Opa en Oma samen met Sil in het middelpunt van de belangstelling en dus ook van mijn lens. De trots in de ogen, de blik, de liefde…prachtig om dit te zien en vast te leggen.


Say Hello… Ik ben gek op fotografie, dit zal altijd zo blijven. Fotograferen zoals deze shoot, daar word ik “Happy” van. De fotografie is spontaan, deze foto’s vertellen een verhaal. Bij het zien van de shoot, beleef je het moment opnieuw lalalove-it.


Het Opa & Oma zijn, staat jullie werkelijk prachtig. Ik heb echt genoten van jullie en van de liefde voor elkaar als familie. Hopelijk tot ziens voor mijn lalalove-it Canon Lens

Over Beloved

Het team van "Beloved Fotograaf" staat voor passie voor fotografie.

Reacties

  1. Familie Schrijver zegt:

    Echt prachtige foto’s, intens mooi!!

Laat wat van je horen

*