It’s all about love!

Leuk om een fotoshoot te winnen, toch? Een mooie dag uitgekozen om de liefde vast te leggen, heerlijk gewandeld, kletsen en plaatjes schieten. Blote voetjes in het water, broeken oprollen, hoedjes dragen…dit is was weer zo’n heerlijke dag.Met zijn viertjes! Fotoshoot in Vuren

Eindelijk samen een zonnige dag in kunnen plannen, om prachtige kiekjes te schieten. De kids heerlijk ontspannen, opzoek naar takken, grassprietjes, lekker rennen en ondertussen de camera op scherp. Heerlijk kletsen, wat is dit toch relaxed. Dank jullie wel voor deze mooie beelden.

Zo simpel kan geluk zijn!

Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt, tijdens deze shoot lijkt geluk de normaalste zaak van de wereld. Wat een warm en liefdevol gezin, ongedwongen plezier maken. Er straalt zoveel liefde vanaf, als je dan een fotoshoot mag realiseren om de liefde voor elkaar vast te leggen voel ik mij een enorm gelukkig mens. Dank je wel voor deze ontmoeting, de herinnering en het vertrouwen in belovedfotograaf.
Een bijzondere ontmoeting, aan de Linge

Iedereen schrijft zijn eigen boek, tijdens een kennismaking mag ik altijd een klein stukje inkijken in het zelf geschreven boek. Ieder gezin, ieder persoon, alles uniek. Ik heb genoten van jullie, van jullie verhaal, individueel maar ook als bijzondere band als gezin. Hartverwarmend, dank je wel voor dit moment, hopelijk tot ziens voor mijn lalalove-it canon lens


Vier het leven en je verjaardag, fotoshoot

De zon schijnt, de lucht is blauw en zoals iedere keer ontmoet ik weer van die leuke mensen voor mijn lalalove-it canonlens. Een shoot die in het teken staat van “Vier het leven, want ik ben jarig” Wat hebben we het leuk gehad, gewandeld langs de rivier, voetjes in het zand, leuke kiekjes geschoten.
Het is zoveel meer dan alleen maar foto’s maken. Kijk je mee…

HetFamily, where life begins and love never ends

Just Say Hello, tussen de slaapjes en voedingen door weer zo’n prachtige nieuwe wereldburger vastleggen. Ultiem geluk, kijk die kleine kraal oogjes… Ik geniet hier enorm van, kersverse ouders…vol trots presenteren zij hun prachtige zoon. Kijk je mee? En laat je inspireren…


Familie shoot in Vuren

Och wat zijn ze geweldig met elkaar…Kijk die stralende mama tussen haar kroost, wat een geluk, wat een rijkdom. Wat was het leuk om jullie beter te leren kennen, we zien elkaar wekelijks maar nu hadden we tijd om te kletsen en elkaar beter te leren kennen. Ik heb genoten van het moment en van jullie. Een fantastisch gezin, alles en iedereen ziet er zo HAPPIIIE uit met elkaar. Dank je wel voor de mooie beelden
Alles is LIEFDE….

Brrrr het was een koude regenachtige zaterdag, maar kijk eens naar de warmte van deze beelden. Terug naar de plek waar de vonk oversloeg, daar bij het pondje van Schoonhoven. We hebben gewandeld, veel gepraat en mooie stukjes natuur gezien en uiteraard prachtige beelden gemaakt. Jullie zijn een prachtige stel, geniet van elkaar….


Vriendinnen voor het leven

HappieBD2U, een taartje met 40 kaarsjes een stel vriendinnen, glaasje wijn erbij! Alles kan en alles mag tijdens een fotoshoot bij Beloved fotograaf. Wat hebben we het leuk gehad, een stel prachtige dames die hun vriendschap vast willen leggen. Wat heb ik toch een leuke taak om dat te mogen vastleggen met mijn lalalove-it Canonlens. Een kleine impressie…kijk je mee?


Vriendinnen fotoshoot in Gorinchem

Come on, my lalalalove-you Girlfriend, Light my Fire! Dit is fun, dit is leuk, dit is zo fantastisch aan mijn werk! Twee hartsvriendinnen die zich durven laten zien, tijdens een fotoshoot. Love the Moment & Enjoy….


Zaterdagochtend fun gezinsfotografie

Weer zo’n fantastisch gezin, just love this!! Een zonnige shoot, de wind, de wapperende haren, pretoogjes, plezier maken en de camera op scherp. Vanuit Woudrichem de rivier over, zodat we in Vuren aan de slag konden. De kids zo ontspannen, zie die lachjes en die mooie oogjes, wat zullen opa en oma hier blij van worden.

Loveshoot in de stad!

Och wat zijn ze leuk saampies, K&M zijn deze ochtend getrouwd dan wel niet traditioneel maar dat maakt uiteraard niet uit. Lekker jezelf zijn en dit laten vastleggen door een lalalove-it fotoshoot, stralend van oor tot oor. Happy me, Happy youBruidsfotografie Gorinchem

Laat je gedachten even gaan en denk vooral aan alle mooie dingen van het leven. Liefde, Hoop en Happiness elkaar eeuwige trouw beloven. Lucky me, om dat vast te mogen leggen voor Peter en Zaneta.


Lallalove-it om als fotograaf deze dag te mogen beleven, de kwetsbaarheid van de liefde vastleggen in het mooie stadje Gorinchem. De binnenstad, karakteristieke panden, de smalle straatjes wat heeft ons stadje een warm hart. Alles voor lichaam en ziel is aanwezig, in een heerlijke mix van chic en oud. We zijn samen naar verschillende locaties gegaan, om daar mooie beelden vast te leggen. Een kleine impressie, is hier te zien de rest van de lalalove-it bruiloftshoot is in bezit van het bruidspaar.


Geniet..en laat je inspireren

Het was weer zo’n ontzettend mooie zaterdag, prachtig weer en ..the sky was blue! Een echte fotografie dag zoals beloved fotograaf ze het liefste heeft. En als dan voor je Lalalalove-It Canon lens zo ‘n ontzettend leuk gezin verschijnt, word ik Happy. De Gorcumse Costa hebben we bewandeld, genoten van alles wat we onderweg tegen zijn gekomen. En uiteraard, camera in aantocht om prachtige kiekjes te maken. Kijk je mee….

Jij en je lief, Jij en jouw gezin

Oh jeaaaah, de zomer is begonnen, laat je inspireren door deze shoot. Belovedfotoshootboekingen zijn in volle gang, voel je vrij, voel je mooi, voel je BE-YOU-tiful! Make Someone Happy, want dan word je het zelf ook! De kleuren, het Roze en het Blauw, het popt er zo fijn uit in al die foto’s. Ik hou van dit sfeertje in de beelden, de symetrie, de rust en balans. Dat maakt het eind resultaat zoals “beloved” een shoot bedoeld. Het sfeertje is relaxed, kiekeboe spelen, balonnen opblazen, pretoogjes van de kinderen en het fijne licht…Opa en Oma fotoshoot

Hello kleine BEEBIE… wat een rijkdom om als fotograaf dit te mogen vastleggen. De ouders van Sil, zijn een paar maanden geleden bij mij geweest voor een bolle-buik-shoot. Toen ze wederom contact opname om nu vol trots hun prachtige BEEBIE te laten vastleggen, maakte mijn hart een sprongetje. Opa en Oma samen met Sil in het middelpunt van de belangstelling en dus ook van mijn lens. De trots in de ogen, de blik, de liefde…prachtig om dit te zien en vast te leggen.


Say Hello… Ik ben gek op fotografie, dit zal altijd zo blijven. Fotograferen zoals deze shoot, daar word ik “Happy” van. De fotografie is spontaan, deze foto’s vertellen een verhaal. Bij het zien van de shoot, beleef je het moment opnieuw lalalove-it.


Het Opa & Oma zijn, staat jullie werkelijk prachtig. Ik heb echt genoten van jullie en van de liefde voor elkaar als familie. Hopelijk tot ziens voor mijn lalalove-it Canon Lens

Ja ik wil….Verlovings fotoshoot

When the sky is blue… Dan gaan we maar al te graag naar buiten om een prachtige love shoot vast te leggen. Johanna belde mij weken geleden, om een datum te plannen voor een verlovings fotoshoot. De kou, winterse buien en temperaturen van tegen of onder het vriespunt lieten het niet toe. Maar als de lente dan om een hoekje komt, de lucht blauw is, dan is er niets mooier om een lalalalove-shoot in de plannen. Johan en Johanna hebben tijdens een kopje koffie duidelijk hun wensen kenbaar gemaakt, hopelijk is de shoot geworden zoals jullie in gedachten hadden. Ik vond het leuk jullie te ontmoeten en wens jullie al het geluk toe, hopelijk tot ziens voor de lens van mijn Canon.Loveshoot

Happy ShootDit was weer zo’n shoot, gewoon dat het bijna vanzelf gaat. De kinderen hadden er zin in, best even spannend, een camera, in het middelpunt staan, en dan word er verwacht dat je zo ontspannen mogelijk op de foto gaat. Daar hadden we wat op bedacht, we pakken wat saté-prikkers, we plakken daar wat leuke dingen op en reken maar dat het ijs werd gebroken. Toch een beetje een masker, wat het net even makkelijker maakt …en het is nog leuk ook! Met elkaar hadden we genoeg idee-tjes om jullie als kids met jullie papa, zo real life mogelijk neer te zetten. Bedankt voor de mooie beelden, dank je wel voor de ontmoeting met jullie.

Klein verpakt, groot geluk
Uniek, iedere zwangerschap opnieuw en als je als fotograaf bolle buiken mag vastleggen blijft dat ook erg bijzonder. Aanstaande ouders, die intens genieten van elkaar en van hun aankomende prille geluk. Het is zo klein verpakt, maar het grootste geluk dat er bestaat. Een foto terugblik op het dragen van jullie baby, koester de mooie herinnering aan de afgelopen 9 maanden. Nog een paar weekjes te gaan en jullie geluk word tastbaar. Ik vond het fantastisch om jullie te ontmoeten, we zijn creatief aan de gang gegaan met elkaar. Ik kijk er met veel plezier op terug, Dank je wel Duncan & Britt.