Een bijzondere ontmoeting, aan de Linge

Iedereen schrijft zijn eigen boek, tijdens een kennismaking mag ik altijd een klein stukje inkijken in het zelf geschreven boek. Ieder gezin, ieder persoon, alles uniek. Ik heb genoten van jullie, van jullie verhaal, individueel maar ook als bijzondere band als gezin. Hartverwarmend, dank je wel voor dit moment, hopelijk tot ziens voor mijn lalalove-it canon lens


Vier het leven en je verjaardag, fotoshoot

De zon schijnt, de lucht is blauw en zoals iedere keer ontmoet ik weer van die leuke mensen voor mijn lalalove-it canonlens. Een shoot die in het teken staat van “Vier het leven, want ik ben jarig” Wat hebben we het leuk gehad, gewandeld langs de rivier, voetjes in het zand, leuke kiekjes geschoten.
Het is zoveel meer dan alleen maar foto’s maken. Kijk je mee…

HetFamilie shoot in Vuren

Och wat zijn ze geweldig met elkaar…Kijk die stralende mama tussen haar kroost, wat een geluk, wat een rijkdom. Wat was het leuk om jullie beter te leren kennen, we zien elkaar wekelijks maar nu hadden we tijd om te kletsen en elkaar beter te leren kennen. Ik heb genoten van het moment en van jullie. Een fantastisch gezin, alles en iedereen ziet er zo HAPPIIIE uit met elkaar. Dank je wel voor de mooie beelden
Alles is LIEFDE….

Brrrr het was een koude regenachtige zaterdag, maar kijk eens naar de warmte van deze beelden. Terug naar de plek waar de vonk oversloeg, daar bij het pondje van Schoonhoven. We hebben gewandeld, veel gepraat en mooie stukjes natuur gezien en uiteraard prachtige beelden gemaakt. Jullie zijn een prachtige stel, geniet van elkaar….


Zaterdagochtend fun gezinsfotografie

Weer zo’n fantastisch gezin, just love this!! Een zonnige shoot, de wind, de wapperende haren, pretoogjes, plezier maken en de camera op scherp. Vanuit Woudrichem de rivier over, zodat we in Vuren aan de slag konden. De kids zo ontspannen, zie die lachjes en die mooie oogjes, wat zullen opa en oma hier blij van worden.

Loveshoot in de stad!

Och wat zijn ze leuk saampies, K&M zijn deze ochtend getrouwd dan wel niet traditioneel maar dat maakt uiteraard niet uit. Lekker jezelf zijn en dit laten vastleggen door een lalalove-it fotoshoot, stralend van oor tot oor. Happy me, Happy youBruidsfotografie Gorinchem

Laat je gedachten even gaan en denk vooral aan alle mooie dingen van het leven. Liefde, Hoop en Happiness elkaar eeuwige trouw beloven. Lucky me, om dat vast te mogen leggen voor Peter en Zaneta.


Lallalove-it om als fotograaf deze dag te mogen beleven, de kwetsbaarheid van de liefde vastleggen in het mooie stadje Gorinchem. De binnenstad, karakteristieke panden, de smalle straatjes wat heeft ons stadje een warm hart. Alles voor lichaam en ziel is aanwezig, in een heerlijke mix van chic en oud. We zijn samen naar verschillende locaties gegaan, om daar mooie beelden vast te leggen. Een kleine impressie, is hier te zien de rest van de lalalove-it bruiloftshoot is in bezit van het bruidspaar.


Geniet..en laat je inspireren

Het was weer zo’n ontzettend mooie zaterdag, prachtig weer en ..the sky was blue! Een echte fotografie dag zoals beloved fotograaf ze het liefste heeft. En als dan voor je Lalalalove-It Canon lens zo ‘n ontzettend leuk gezin verschijnt, word ik Happy. De Gorcumse Costa hebben we bewandeld, genoten van alles wat we onderweg tegen zijn gekomen. En uiteraard, camera in aantocht om prachtige kiekjes te maken. Kijk je mee….

Jij en je lief, Jij en jouw gezin

Oh jeaaaah, de zomer is begonnen, laat je inspireren door deze shoot. Belovedfotoshootboekingen zijn in volle gang, voel je vrij, voel je mooi, voel je BE-YOU-tiful! Make Someone Happy, want dan word je het zelf ook! De kleuren, het Roze en het Blauw, het popt er zo fijn uit in al die foto’s. Ik hou van dit sfeertje in de beelden, de symetrie, de rust en balans. Dat maakt het eind resultaat zoals “beloved” een shoot bedoeld. Het sfeertje is relaxed, kiekeboe spelen, balonnen opblazen, pretoogjes van de kinderen en het fijne licht…Opa en Oma fotoshoot

Hello kleine BEEBIE… wat een rijkdom om als fotograaf dit te mogen vastleggen. De ouders van Sil, zijn een paar maanden geleden bij mij geweest voor een bolle-buik-shoot. Toen ze wederom contact opname om nu vol trots hun prachtige BEEBIE te laten vastleggen, maakte mijn hart een sprongetje. Opa en Oma samen met Sil in het middelpunt van de belangstelling en dus ook van mijn lens. De trots in de ogen, de blik, de liefde…prachtig om dit te zien en vast te leggen.


Say Hello… Ik ben gek op fotografie, dit zal altijd zo blijven. Fotograferen zoals deze shoot, daar word ik “Happy” van. De fotografie is spontaan, deze foto’s vertellen een verhaal. Bij het zien van de shoot, beleef je het moment opnieuw lalalove-it.


Het Opa & Oma zijn, staat jullie werkelijk prachtig. Ik heb echt genoten van jullie en van de liefde voor elkaar als familie. Hopelijk tot ziens voor mijn lalalove-it Canon Lens

Ja ik wil….Verlovings fotoshoot

When the sky is blue… Dan gaan we maar al te graag naar buiten om een prachtige love shoot vast te leggen. Johanna belde mij weken geleden, om een datum te plannen voor een verlovings fotoshoot. De kou, winterse buien en temperaturen van tegen of onder het vriespunt lieten het niet toe. Maar als de lente dan om een hoekje komt, de lucht blauw is, dan is er niets mooier om een lalalalove-shoot in de plannen. Johan en Johanna hebben tijdens een kopje koffie duidelijk hun wensen kenbaar gemaakt, hopelijk is de shoot geworden zoals jullie in gedachten hadden. Ik vond het leuk jullie te ontmoeten en wens jullie al het geluk toe, hopelijk tot ziens voor de lens van mijn Canon.Stijlvol, chic en sensueel

Lalalal LOVE-IT,
Op en top vrouwelijkheid, stijlvol en een tikje sensualiteit. Tadaaaa…dit is toch Charme? Dit straalt flair en romantiek uit en ik mag deze beelden maken. Ja… op zo’n moment maakt mijn hart als fotograaf een sprongetje.

Jaren ’50 met een knipoog naar Pin-Up

Oooolala, wat een prachtige dag voor een buitenshoot, als thema werd gekozen voor jaren ’50 met een knipoog naar Pin-Up. De polkadot top, de haarband en make-up geven herkenning aan het modebeeld van de jaren ’50. Een perfecte dag om op het strandje in Vuren mooie beelden vast te leggen. De visagie is verzorgt door Wilma Bonninga, prachtig hoe zij te werk gaat, perfectie en liefde voor haar vak. Dank je wel, voor deze dag en mooie beelden.


Liefdevol gezin uit MeerkerkEindelijk is het dan zover, wegens weersomstandigheden regelmatig de shoot moeten verzetten. Het is het wachten waard geweest, wat hebben we het getroffen deze dag. Ik heb genoten om met jullie als gezin op pad te mogen gaan, de kinderen hebben het ook zo leuk gehad. Nora en Gaby die intens genieten van de natuur en in alles een uitdaging zien. Vigo dat stoere binkie, dat zich zo mee laat slepen door het moment. Jullie hebben het fantastisch gedaan, ontzettend bedankt dat ik jullie als gezin heb mogen vastleggen op beeld. Het is een mooie herinnering voor mij als fotograaf om zo te mogen genieten van het moment, met dit resultaat.

Passie voor trike en voor elkaar

Berry en Corina wat een mooie dag om een fotoshoot van jullie te mogen maken, jullie delen een bijzonder liefde. De liefde voor elkaar en de gepassioneerde liefde voor trike rijden. Voor ons als fotograaf een hele uitdaging om deze liefdesshoot zo mooi mogelijk op beeld te zetten. Dank zij jullie mag het resultaat er wezen, het is een genoegen om jullie te hebben mogen ontmoeten.

Trouwkaart fotoshootJaaaa ik wil…een fotoshoot voor de aankondiging van een huwelijk! Deze twee mooie meiden mocht ik langs de rivier op een prachtige nazomerdag vastleggen op foto. Wat een eer en wat een leuk idee, de balonnen, de dresscode white, de blote voetjes in het zand. Lalalove-it

Liefde voelen langs de rivier bij Dalem

Herkenning van ware en pure liefde, twee mensen die het allermooiste sprookje beleven tijdens hun levenspad. Het zijn de achterliggende verhalen die dit koppel zo laat stralen van geluk. De onverstoorde harmonie om je heen tijdens deze love-shoot zullen wij als fotograaf nog lang over praten. Een fantastische dag, bij de rivier langs Dalem. Soms realiseer je als fotograaf, dat je geen tijd hebt om stil te staan wat je allemaal zou willen. Soms halen dromen jou in.

Dank je wel Paul en Emma voor deze bijzondere love-shoot.

Liefdevolle buitenshoot bij Fort Vuren

Wat een fantastische dag hebben we mogen beleven tijdens deze liefdes buiten fotoshoot bij Fort Vuren. Blauwe lucht, een heerlijke briesje, het zonnetje dat hoog aan de hemel stond. Voor de tweede keer dat we jullie mochten fotograferen, jullie zijn een fantastisch stel. Wij hebben genoten van jullie enthousiasme, het is een cadeautje voor ons als fotograaf om jullie voor de lens te hebben. Jullie zijn connected met elkaar, de romantiek en liefde spat van de foto’s af. Wij hopen jullie nog eens terug te zien.