Lentekriebels…

Hallo Lente

We hebben afscheid genomen van de winter, en heten de lente van harte welkom. De warmte van het voorjaarslicht laat sneeuw en ijs ontdooien. De natuur neemt afscheid van haar diepe winterslaap. De eerste bloemen die verschijnen aan de hagen en in de velden. Accenten, het kleurenpallet, de geuren en het licht die de lente ons brengt zijn voor de meeste mensen een fijne verbinding. De zachte voorjaarstinten, verrijken ons leven. De dieren die weer in beweging komen, de lente maakt indruk het is fascinerend. Het voorjaar ontwaakt de wereld, het gevoel is eerlijk en puur. We gaan er een mooie lente van maken.

Red pumps

I love Red PUMPS!
Eén van de eerste mooie lente dagen, een red shoe fotoshoot. Het is een must om pumps of sexy killer heels in je collectie te hebben. Als klein meisje vinden wij het al leuk om op de hakken van mama te lopen, het zit nou eenmaal in onze aard om heels te dragen. Rode pumps voor de meeste mannen een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Maar hoe zit dat nou met de kleur rood? De kleur staat voor liefde, passie, vuur en hartstocht. Het blijkt dat rode tinten voor een emotionele aantrekkingskracht zorgen bij het andere geslacht. Heb jij nou ook een sexy killer kleur pump, en lijkt het je leuk om ook zo’n fotoshoot te hebben? Aarzel niet en neem contact op met het belovedteam.

Oude liefde roest niet

Oude liefde roest niet. Op het moment dat er roest en/of corrosie vertoning aan een voorwerp zit, is de liefde wel heel hoog. De liefde die er al jaren lang in gestoken word, gaat niet zo maar weg. Afscheid nemen of afstand ervan doen is dan ook geen optie. Roest word vaak gezien als iets lelijks en dat het behandeld moet worden, het tegendeel is in sommige gevallen waar. Zodra je als fotograaf dit soort beelden vast mag leggen word je ontzettend blij. Het verteld iets over de eigenaar en ieder mens heeft daarbij zijn eigen fantasie verhaal en juist dat maakt het roest-verhaal zo fasinerend.

Pimp je fiets

In 1868 werd de eerste fiets ontworpen, vele verschillende fietsen worden in het dagelijks leven worden er gespot. De trend van de laatste jaren, maak van iets “ouds” iets “nieuws”! Een saaie fiets kan niet meer, een gepimpte fiets is hot. Steek je fiets in een nieuw jasje, pimp je fiets en zorg dat je happy op je bike rijdt. Een heerlijk vervoersmiddel wat je steeds weer van A naar B brengt, met je hoofd in de wind al genietend van het buiten zijn. Deze fiets is gespot op station Gorinchem.

Waar in Gorkum is dit?

Welke rasechte Gorkummer weet waar dit is?

Namens het beloved team, zijn wij aangenaam verrast en trots op jullie als Gorkumers. Bedankt voor de reacties op deze foto. De foto is genomen in het steegje tussen de Kalkhaven en de Appeldijk. Blijf dit project volgen “Waar in Gorkum is dit?” Heb jij een idee, om een foto op locatie te maken en spreekt deze ons aan! Dan zullen we deze zeker vastleggen, met de vraag “Waar in Gorkum is dit?”

Canon Nifty 50 nummer 2 Rode wijn illusie

Waterdruppers op een zwart rolgordijndoek. De rode look in de druppels komt doordat er een rode ballon in het flitslicht van de 250 W studioflitser met zilveren paraplu gehouden is.

Nifty 50 mm nummer 1 glas met bokeh lichten

Inspiratie doe je soms uit onverwachte hoek op. In onze timeline op Twitter klaagde iemand over het niet kunnen vinden van mooie foto’s voor op haar “Bubble Wine” website. Nou bij deze een champagneglas genomen op een kruispunt met stoplichten waar de lichten van auto’s ook zorgen voor een prachtig “bokeh”effect.

Het Nifty 50 project is geboren! Op naar 50 x 50 mm…